Herstel zorg

Wanneer u na een operatie of ziekte niet thuis kunt herstellen, kunt u bij ons terecht voor herstelzorg. Valuas Zorghotels biedt hoogwaardige herstelzorg, bijvoorbeeld na een COVID-besmetting of operatie. U verblijft in een van onze prachtige locaties in Oirschot, Den Haag of Zeist.

In een passende omgeving met gespecialiseerde verzorging, behandeling en verpleging, kunt u zich volledig richten op uw herstel en krijgt u alle zorg en comfort die u nodig heeft. Ons team staat dag en nacht voor u klaar met deskundige zorg.

Onze locaties

Landgoed Groot Bijstervelt Oirschot

Landgoed De Wulperhorst Zeist

Residece Haganum Den Haag

Wat houdt herstelzorg bij Valuas Zorghotels in?

Herstelzorg bij Valuas Zorghotels betekent dat u bij ons komt voor een periode om te herstellen en de beschikking heeft over een ruime, luxe ingerichte hotelkamer. Onze hotelkamers hebben speciale ziekenhuisbedden en persoonsalarmering en zijn verder van alle gemakken voorzien. U kunt genieten van dagverse maaltijden in ons restaurant of op uw kamer.

Wij laten u zoveel mogelijk zelf doen, zoveel als uw conditie en draagkracht toelaten. Dat bevordert uw herstel en is belangrijk voor u als u straks weer thuis bent. De verpleegkundigen en verzorgenden ondersteunen u waar nodig. Afhankelijk van uw zorgvragen regelen wij het contact met verschillende behandelaren. Uiteraard doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken tijdens uw verblijf, zodat u zich bij ons thuis voelt.

Naast herstelzorg is het ook mogelijk om zorg te ontvangen tijdens een overbruggingsperiode of om uw mantelzorger tijdelijk te ontlasten. 

Wat is een Valuas Zorghotel?

Een Valuas Zorghotel is een hotel waar men kan herstellen en de zorg krijgt die men nodig heeft. Als u na een ziekenhuisopname of operatie nog niet naar huis kan of wil omdat u hier nog niet klaar voor bent, kunt u terecht bij een van onze zorghotels. Ook is de thuissituatie soms niet ingericht op herstellen in uw eigen huis. Denk bijvoorbeeld aan trappen en drempels in uw woning.

In dat geval kunt u tijdelijk in een zorghotel verblijven en heeft u naast alle gangbare hotelservices, de mogelijkheid om 24 uur per dag beroep te doen op onze professionele zorg- en dienstverlening.

Welke zorg biedt Valuas Zorghotels?

Valuas zorghotels biedt 24 uurs zorg. Afhankelijk van de zorgvraag is dat wel of niet onder toezicht van een huisarts of specialist ouderengeneeskunde. Het verpleegkundig toezicht en speciaal voor u opgestelde zorgplan, vormen de basis om u adequaat te ondersteunen bij uw herstel. Het team staat klaar om u te ontvangen en de beste zorg en service te bieden tijdens uw verblijf.

In de Valuas Zorghotels kunt u revalideren onder professionele begeleiding. Het zorghotel biedt diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf. Ouderen kunnen er terecht voor een korte of langere logeerperiode. Het kan gaan om overbruggingszorg, herstelzorg, revalidatiezorg en respijtzorg.

Waarom Valuas Zorghotels?

Bij Valuas Zorghotels doen wij er alles aan om uw tijdelijke verblijf in te richten naar uw wensen en behoeftes. Op diverse locaties kunt u bij ons veilig en comfortabel aansterken en werken aan een prettig verblijf. Wij bieden de zorg die nodig is voor onze gasten. Onze zorghotels liggen op de mooiste locaties, meestal in een groene omgeving.

Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken om langs te komen op een van onze locaties. Wij geven u graag een rondleiding door het zorghotel en laten u graag een van de sfeervol ingerichte hotelkamers zien. Ondertussen kunt u al uw vragen aan ons stellen.

Wilt u direct een voorlopige reservering aanvragen? Dan nemen wij graag de mogelijkheden en de kosten met u door en kunnen wij een optionele reservering plaatsen zonder verdere verplichtingen. Op deze manier bent u verzekerd van een kamer.