Kosten en financiering

Valuas Zorghotels biedt verschillende typen zorg en verblijf vanaf 160 euro per nacht. In onze zorghotels kunt u verblijven voor bijvoorbeeld revalidatiezorg, herstelzorg, overbruggingszorg of respijtzorg. Geïndiceerde zorg wordt vergoed. De verblijfskosten bestaan uit kosten voor de hotelkamer, de maaltijden en alle service.

Onze zorghotels hebben verschillende kamertypen en de kamerprijzen verschillen per locatie. Op de locatiepagina van de locatie van uw voorkeur vindt u meer informatie over kosten en financiering. Ook maken wij voor u graag een offerte op maat en bieden wij een indicatie van de kosten in de berekentool.

Onze locaties

Boarnsterhim State Aldeboarn

Het Witte Huis Oegstgeest

Landgoed Groot Bijstervelt Oirschot

Residence Haganum Den Haag

Landgoed Wulperhorst Zeist

Wat kost uw verblijf Valuas zorghotels

Volwassenen die, om welke reden dan ook tijdelijk zorg nodig hebben, met of zonder fysiotherapie, kiezen voor een Valuas Zorghotel. Elk Valuas Zorghotel biedt mogelijkheden voor tijdelijk verblijf. Iedereen kan bij ons terecht voor een korte of langere verblijfsperiode. Dit kan kan om overbruggingszorg, herstelzorg, eerstelijns verblijf, of respijtzorg. Wij geven u graag advies op maat in het geval van overbruggingszorg, respijtzorg of PGB. U kunt hiervoor contact op nemen via telefoon +31(0)85-1305767 of mail info@valuaszorggroep.nl. Wij staan u dan graag persoonlijk te woord!

Ik was dolgelukkig dat mijn vrouw tijdelijk terecht kon in het zorghotel in Oirschot. Alle zorg die ze nodig had en de fysiotherapie was prima geregeld. En ik kon altijd blijven eten.

Partner van zorggast in Groot Bijstervelt
John staat u graag te woord.
Meer te weten komen over Valuas Zorggroep of een van onze locaties?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)85-1305767

  • Contactgegevens*