Kosten en financiering

Valuas Zorghotels biedt verschillende typen zorg en verblijf. In onze zorghotels kunt u verblijven voor bijvoorbeeld revalidatiezorg, herstelzorg, overbruggingszorg of respijtzorg. Geïndiceerde zorg wordt vergoed. De verblijfskosten bestaan uit kosten voor de hotelkamer, de maaltijden en alle service.

Onze zorghotels hebben verschillende kamertypen en de kamerprijzen verschillen per locatie. Op de locatiepagina van de locatie van uw voorkeur vindt u meer informatie over kosten en financiering. Ook maken wij voor u graag een offerte op maat.

Onze locaties

Boarnsterhim State Aldeboarn

Het Witte Huis Oegstgeest

Landgoed Groot Bijstervelt Oirschot

Residence Haganum Den Haag

Landgoed Wulperhorst Zeist

Tijdelijk bij Valuas

Ik was dolgelukkig dat mijn vrouw tijdelijk terecht kon in het zorghotel in Oirschot. Alle zorg die ze nodig had en de fysiotherapie was prima geregeld. En ik kon altijd blijven eten.

Partner van zorggast in Groot Bijstervelt
Marc staat u graag te woord.
Meer te weten komen over Valuas Zorggroep of een van onze locaties?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in of neem zelf direct contact met ons op via 085 130 5767

  • Contactgegevens*

Covid 19 informatie

Het aantal besmettingen in Nederland en in de verpleeghuizen is fors toegenomen. Zorgvuldigheid is van het grootste belang, zeker voor onze bewoners en voor degenen die de zorg verlenen. Wilt u onze meest recente richtlijnen doorlezen ga dan naar onze COVID-19 informatie pagina.
Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.