Zorghotel Groot Bijstervelt

Overbruggingszorg
Herstelzorg
Respijtzorg
Eerstelijns verblijf

Valuas Zorghotel Groot Bijstervelt is gelegen op het gelijknamige landgoed in het Brabantse Oirschot. De locatie bevindt zich op 15 minuten rijafstand van Eindhoven en Tilburg. Zorghotel Groot Bijstervelt biedt tijdelijk verblijf met hoogwaardige zorg en service. Er zijn 35 ingerichte zorghotelkamers voor herstelzorg, alle vormen van eerstelijns verblijf, voor overbruggingszorg en respijtzorg.

Elke hotelkamer heeft een ziekenhuisbed, persoonsalarmering en eigen sanitair. Verder vindt u in Zorghotel Groot Bijstervelt alles wat u in een hotelkamer mag verwachten, zoals TV, WiFi, een kluisje en een föhn. U krijgt de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Het zorgteam, de fysiotherapeut en de huisarts staan elke dag weer voor u klaar.

Veilig herstellen in Groot Bijstervelt is een enorme geruststelling. Veel gasten blijven zelfs langer omdat het genieten weer terugkomt. Boek een verblijf en ervaar de kwaliteit van zorg en de persoonlijke aandacht.

 

Contactgegevens
Montfortlaan 12, 5688 NM Oirschot
+31(0)499 725 500 •  receptie@grootbijstervelt.nl

Bekijk hier onze video

De kamers

Het hotel

Marlou van Nuenen
Meer te weten komen over Valuas Groot Bijstervelt of Valuas Zorghotel?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)499-725500

  • Contactgegevens*

Covid 19 informatie

Onze zorghotels zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden gasten weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel op de Valuas locaties te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.