Zorghotel Groot Bijstervelt biedt topherstelzorg

Zorghotel

Zorghotel Groot Bijstervelt biedt als één van de Valuas Zorghotels diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf met zorg. Het kan gaan om een herstelverblijf met een indicatie wijkverpleging (thuiszorg); een eerstelijns verblijf onder toezicht van een huisarts; overbruggingszorg (WLZ) of respijtzorg;

Hier kunt u herstellen na een ziekenhuisopname, bijkomen van een moeilijke thuissituatie of uw mantelzorgers ontlasten. Onze zorgteam staat dag en nacht voor u klaar.

Fysiotherapie

Fysiotherapie is essentieel bij een goed herstel. Revalideren onder begeleiding van ervaren en deskundige fysiotherapeuten. De fysiotherapeut neemt tijd voor uitleg, oefeningen en training. Alle fysiotherapeuten zijn aangesloten bij expertisenetwerken en goed geschoold om de revalidatie bij verschillende aandoeningen en -operaties te begeleiden. Zij zijn op de hoogte van ziekenhuisprotocollen en zullen in samenspraak met u een behandeltraject inzetten. Met een kort herstelproces en het herwinnen van zelfredzaamheid kunt u zo goed mogelijk naar huis.

Tijdens de behandeling heeft de fysiotherapeut alle aandacht voor u. Er wordt meestal gestart op uw hotelkamer. Daarna wordt er gerevalideerd en geoefend in de oefenruimte van de fysiotherapeut in het gebouw en later op het landgoed.

Marlou van Nuenen
Meer te weten komen over Landgoed Groot Bijstervelt of Valuas Zorggroep?
Wij staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)499-725500

  • Contactgegevens*