Service

Het serviceniveau in Het Witte Huis is hoog. Wij proberen alles te regelen naar uw wensen. Of het nu gaat over waar u trek in heeft of wanneer u wilt eten, het ontvangen van bezoek, een afspraak bij de kapper of pedicure, of het tijdelijk overzetten van uw krant. Wij regelen het. Met een glimlach.

In de gemeenschappelijke huiskamer worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Ook familieleden en overige gasten van onze bewoners zijn daar vanzelfsprekend van harte welkom. Onze koks bereiden alle maaltijden met dagverse producten. Wij hebben altijd vers fruit staan en ’s morgens krijgt men bij het ontbijt vers vruchtensap en indien gewenst een eitje. Overdag worden koffie, thee en andere dranken naar keuze geserveerd.

Welzijn

Het Witte Huis biedt een zo breed mogelijk scala aan activiteiten aan, zowel op individuele als op collectieve basis. Onder andere worden filmavonden, speciale thema’s rondom de feestdagen en sprekers van buiten georganiseerd. Daarnaast wordt er gebridged, spelletjes gespeeld, geschilderd en gewandeld. Regelmatig vinden er huiskamerconcerten plaats waar ook familieleden en naast van harte voor zijn uitgenodigd.


Meer te weten komen over Het Witte Huis of Valuas Zorghotels?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)71-5150230

  • Contactgegevens*