Verblijf tijdelijk in Zorghotel De Wulperhorst

Herstelzorg
Respijtzorg
Overbruggingszorg
Eerstelijns verblijf

Sinds mei 2021 is Landgoed De Wulperhorst open. In het oude landhuis zijn 25 woonstudio’s gerealiseerd en het nieuwe koetshuis heeft 19 luxe hotelkamers voor revalidatie en tijdelijk herstelverblijf. De locatie ligt temidden van de bossen en velden van het Utrechts Landschap en is tegelijkertijd dichtbij de ziekenhuizen in Zeist, Utrecht en Amersfoort.

Contactgegevens
Tiendweg 6A, 3709 JP Zeist
+31(0)30 23 72 750info@dewulperhorst.nl

Bekijk hier onze video

Impressies van Landgoed De Wulperhorst

Exterieur

Interieur

Heleen Engbers
Meer te weten komen over Landgoed De Wulperhorst of Valuas Zorghotels?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)30 23 72 750

  • Contactgegevens*

Ik wil graag dat onze gasten blijer naar huis gaan dan ze waren toen ze hier aankwamen.

Medewerkster, Zorghotel De Wulperhorst

Covid 19 informatie

Onze zorghotels zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden gasten weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel op de Valuas locaties te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.