Verblijf tijdelijk in Zorghotel De Wulperhorst

Herstelzorg
Respijtzorg
Overbruggingszorg
Eerstelijns verblijf

Sinds mei 2021 is Landgoed De Wulperhorst open. In het oude landhuis zijn 25 woonstudio’s gerealiseerd en het nieuwe koetshuis heeft 19 luxe hotelkamers voor tijdelijk (herstel)verblijf. De locatie ligt temidden van de bossen en velden van het Utrechts Landschap en is tegelijkertijd dichtbij de ziekenhuizen in Zeist, Utrecht en Amersfoort.

Contactgegevens
Tiendweg 6A, 3709 JP Zeist
+31(0)30-2372750info@dewulperhorst.nl

Bekijk hier onze video

Onze filosofie

Bij ons staat wie u bent centraal. We houden rekening met uw zorgvraag en stemmen daar alle zorg op af. We zien u als mens met een vraag om tijdelijke ondersteuning. Soms kan een goed gesprek veel opleveren. Luisteren naar uw verhaal. Een wandeling maken. Samen een kop koffie drinken. In onze dienstverlening nemen wij u als uitgangspunt en willen u zo veel mogelijk zelf laten doen. Wij activeren u, hebben oprechte aandacht voor u en laten u ook veel met rust.

Onze medewerkers staan dag en nacht klaar om de best mogelijke zorg en service te verlenen.

Collega’s gezocht

Wij hebben in ons zorgteam en in ons serviceteam nog plek voor toppers!  Kijk op onze vacaturepagina voor de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie via jobs@valuaszorggroep.nl. Wil je meer informatie over De Wulperhorst en ons team? Bel ons dan gerust: +31(0)30-2372750 of bekijk onze vacatures.

Impressies van Landgoed De Wulperhorst

Exterieur

Interieur

Receptie van de Wulperhorst
Meer te weten komen over Landgoed De Wulperhorst of Valuas Zorghotels?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)30-2372750

  • Contactgegevens*

Wij zijn twee weken op een ongelofelijk goede en fijne manier verzorgd. Geen moeite was teveel. Liefdevol, warm en om nooit te vergeten. Dank voor alles en we hopen hier terug te kunnen komen. We zullen vaak aan jullie denken!

Gasten Zorghotel De Wulperhorst