Veilig, zorgzaam en service dat is Zorghotel Mariënhaven

Herstelzorg
Respijtzorg
Overbruggingszorg
Eerstelijns verblijf

In het prachtige Warmond vindt u zorghotel Mariënhaven. Het zorghotel bestaat uit 7 zorgkamers en is een onderdeel van Valuas Mariënhaven waar ouderen permanent wonen met 24 uurs zorg. Rust, ruimte, comfort en service staan hier centraal. 

Komt u bij ons verblijven?
Monseigneur Aengenentlaan 1, 2361 GB Warmond
+31(0)71-3101400 • info@marienhaven.nl

Bekijk hier onze video

Wij zijn twee weken op een ongelofelijk goede en fijne manier verzorgd. Geen moeite was teveel. Liefdevol, warm en om nooit te vergeten. Dank voor alles en we hopen hier terug te kunnen komen. We zullen vaak aan jullie denken!

Gasten Zorghotel De Wulperhorst

Onze voorzieningen

U kunt daarnaast ook gebruik maken van de services, faciliteiten en activiteiten op Mariënhaven. In het hart van het gebouw vindt u gemeenschappelijke ruimtes. Geniet in u kamer of in de gezamenlijke eetkamer van dagverse maaltijden. Lees een boek in bibliotheek, of speel een spelletje in de woonkamer. Buiten heeft u een ruim terras tot uw beschikking waar bewoners en gasten tussen het groen kunnen genieten van de buitenlucht. Of maak een ommetje in de parkachtige omgeving.

De omgeving

Warmond maakt onderdeel uit van gemeente Teylingen, gelegen in de bollenstreek. Het bevindt zich nabij het welbekende eeuwenoude De Kaag, ook wel Kaageiland genoemd, met al haar bezienswaardigheden. Mariënhaven is te voet, met de fiets en met de auto te bereiken vanaf de Herenlaan. U betreedt Mariënhaven via de entreepoorten voorzien van goudkleurige letters waar Mariënhaven te lezen is. Op het terrein is een ruime gratis parkeergelegenheid waar u gebruik van kunt maken. Tevens bevinden treinstation Sassenheim en bushalte De Baan zich in de nabije omgeving.

John Kitzen
Heeft u hulp nodig bij het maken van een reservering of heeft u een vraag?
vul het formulier in of bel met +31(0)71-3101400

Wij helpen u graag en bespreken graag uw wensen in een persoonlijk gesprek

  • Contactgegevens*