Tijdelijk in Residence Haganum

Herstelzorg
Overbruggingszorg
Respijtzorg

Residence Haganum ligt in het Haagse Zeeheldenkwartier en biedt tijdelijk verblijf met hoogwaardige zorg en service. Er zijn tien zorghotelkamers voor herstelzorg, eerstelijns verblijf, overbruggingszorg en respijtzorg.

Ervaar de kwaliteit van zorg en de persoonlijke aandacht. Uw hotelkamer is voorzien van een een ziekenhuisbed, persoonsalarmering en eigen sanitair. Verder heeft u alles wat u in een hotelkamer mag verwachten. De kamers zijn voorzien van een pantry zodat u ook zelf een kopje thee kunt zetten.

Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft. Een groot deel van onze gasten kiest voor een verlenging van hun verblijf. Zij voelden zich totaal ontzorgd en genoten daardoor ten volle van hun verblijf op deze bijzondere locatie.

Contactgegevens
Tasmanstraat 188-1, 2518 VT Den Haag
+31(0)70-3184900 • info@residencehaganum.nl

Bekijk hier onze video

Over de Residence

Residence Haganum heeft algemene ruimtes, zoals de eetkamer, de aangrenzende serre en de bibliotheek die ook als activiteitenruimte wordt gebruikt.
Aan de achterzijde van de Residence is een tuin met groot terras waar men elkaar kan treffen en bezoek kan ontvangen.

Impressies van Residence Haganum

Interieur

Exterieur

Ellen van Spronsen
Meer te weten komen over Valuas Zorghotels?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)70-3184900

  • Contactgegevens*

Mijn moeder kwam voor een korte overbruggingsperiode naar Haganum. Het voelde direct goed en iedereen was erg aardig. Omdat mijn moeder sneller achteruitging dan verwacht, besloten we dat ze daar kon bijven. Ik ben dankbaar voor de liefdevolle zorg die mijn moeder kreeg maar ook dat ze niet meer hoefde te verhuizen.

Zoon van gast voor overbruggingszorg, Residence Haganum