Tijdelijk in Residence Haganum

Herstelzorg
Overbruggingszorg
Respijtzorg

Residence Haganum ligt in het Haagse Zeeheldenkwartier en biedt tijdelijk verblijf met hoogwaardige zorg en service. Er zijn tien zorghotelkamers voor herstelzorg, eerstelijns verblijf, overbruggingszorg en respijtzorg.

Ervaar de kwaliteit van zorg en de persoonlijke aandacht. Uw hotelkamer is voorzien van een een ziekenhuisbed, persoonsalarmering en eigen sanitair. Verder heeft u alles wat u in een hotelkamer mag verwachten tot uw beschikking, zoals TV, WiFi, een kluisje en een föhn. Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft. Een groot deel van onze gasten kiest voor een verlenging van hun verblijf. Zij vonden het genieten weer terug door de zorg die het hotel biedt.

Contactgegevens
Tasmanstraat 188-1, 2518 VT Den Haag
+31(0)70 31 849 00 • info@residencehaganum.nl

Bekijk hier onze video

Impressies van Residence Haganum

Interieur

Exterieur

Ellen van Spronsen
Meer te weten komen over Valuas Zorghotels?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)70-3184900

  • Contactgegevens*

Mijn moeder kwam voor een korte overbruggingsperiode naar Haganum. Het voelde direct goed en iedereen was erg aardig. Omdat mijn moeder sneller achteruitging dan verwacht, besloten we dat ze daar kon bijven. Ik ben dankbaar voor de liefdevolle zorg die mijn moeder kreeg maar ook dat ze niet meer hoefde te verhuizen.

Zoon van gast voor overbruggingszorg, Residence Haganum

Covid 19 informatie

Onze Zorghotels zijn beperkt open voor bezoek. De Valuas COVID Richtlijnen vindt u hier. Wij verzoeken alle bezoekers zich vooraf telefonisch aan te melden bij de locatie.

Om de 1.5 meter regel te kunnen blijven hanteren kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.