Service

Het serviceniveau in Residence Haganum is hoog. Wij bieden u als zorghotelgast hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met al uw wensen waaronder ook uw dieetwensen. Maaltijden voor uw bezoek kunnen desgewenst ook op uw hotelkamer worden geserveerd. Onze medewerkers maken van een gewone dag een bijzondere dag.

In de sfeervol ingerichte huiskamer worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Iedereen is daar vanzelfsprekend van harte welkom. Onze koks bereiden de maaltijden met dagverse producten. Wij hebben altijd vers fruit en bij het ontbijt krijgt u vers vruchtensap en indien gewenst een eitje. Overdag worden koffie, thee en andere dranken naar keuze geserveerd.

Welzijn

Residence Haganum biedt verschillende activiteiten aan, zowel individueel als collectief. Zo worden er filmavonden, speciale thema’s rondom de feestdagen en sprekers van buiten georganiseerd. Daarnaast wordt er gebridged, geschilderd en gewandeld. Regelmatig vinden er huiskamerconcerten plaats waar ook familieleden van harte voor worden uitgenodigd.

Ellen van Spronsen
Meer te weten komen over Residence Haganum of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)70-3184900

  • Contactgegevens*