Residence Haganum biedt hoogwaardige zorg en service op maat

Zorg

Residence Haganum biedt 24 uurs zorg. Afhankelijk van de zorgvraag is dat wel of niet onder toezicht van een huisarts of specialist ouderengeneeskunde. In veel gevallen is het verpleegkundig toezicht en het speciaal voor u opgestelde zorgplan, voldoende om u adequaat te ondersteunen bij uw herstel. Het team staat klaar om u te ontvangen.

Naast herstelzorg is het ook mogelijk om zorg te ontvangen tijdens een overbruggingsperiode (wachten op een plek in een verpleeghuis) of om uw mantelzorger tijdelijk te ontlasten.

Zorghotel

In Residence Haganum kunt u revalideren onder professionele begeleiding. Het zorghotel biedt diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf. Ouderen kunnen er terecht voor een korte of langere logeerperiode. Het kan gaan om overbruggingszorg (WLZ), herstelzorg (ELV laag- en hoogcomplex) en respijtzorg.

Ellen van Spronsen
Meer te weten komen over Residence Haganum of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)70-3184900

  • Contactgegevens*

Covid 19 informatie

Het aantal besmettingen in Nederland en in de verpleeghuizen is fors toegenomen. Zorgvuldigheid is van het grootste belang, zeker voor onze bewoners en voor degenen die de zorg verlenen. Wilt u onze meest recente richtlijnen doorlezen ga dan naar onze COVID-19 informatie pagina.
Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.