Overbruggings zorg

Een Valuas Zorghotel biedt Overbruggingszorg. Overbruggingszorg is de zorg en begeleiding die u ontvangt terwijl u wacht op een plek in een zorginstelling. Overbruggingszorg valt onder de Wlz (wet langdurige zorg).

U kunt in een Valuas Zorghotel verschillende soorten zorg ontvangen zoals verpleging, verzorging, geneeskundige zorg of paramedische zorg zoals fysiotherapie. Bovendien kunt u dagelijks meedoen aan activiteiten die op de locatie worden georganiseerd voor onze permanente bewoners.

U verblijft op een van onze prachtige locaties en uw naasten zijn hier uiteraard van harte welkom. Voor uw aankomst in het zorghotel brengen wij uw zorgvraag in beeld om u tijdens uw verblijf alle zorg te kunnen bieden die u nodig heeft. Met dag en nacht deskundige zorg in de buurt is verblijven in een zorghotel een zeer geschikte tussenoplossing voor veel ouderen die wachten op een plek in een zorginstelling.

Wilt u bij ons blijven wonen? Op onze locaties bieden wij ook appartementen aan voor vaste bewoning. Op onze locaties zijn er tevens diverse mogelijkheden voor echtparen.

Onze locaties

Landgoed Groot Bijstervelt Oirschot

Landgoed De Wulperhorst Zeist

Residece Haganum Den Haag

Het Witte Huis Oegstgeest

Boarnsterhim State Aldeboarn

Wat houdt overbruggingszorg bij Valuas Zorghotels in?

Overbruggingszorg bij Valuas Zorghotels betekent dat u tijdelijk bij ons verblijft in een hotelkamer met eigen badkamer. Alle kamers hebben speciale ziekenhuisbedden, persoonsalarmering en zijn verder van alle gemakken voorzien. U kunt genieten van dagverse maaltijden in ons restaurant of op uw kamer.

Wat is een Valuas Zorghotel?

Een Valuas Zorghotel is een hotel waar de zorg wordt afgestemd op maat. U krijgt wat u nodig heeft. Dit kan gaan om verzorging, verpleging maar ook om dagbesteding. Valuas biedt een passende en verantwoorde overbrugging. Het team staat klaar om u te ontvangen en de beste zorg te bieden tijdens.

Welke zorg kan ik krijgen?

Valuas zorghotels biedt 24 uurs zorg. Afhankelijk van de zorgvraag is dat wel of niet onder toezicht van een huisarts of specialist ouderengeneeskunde. Het verpleegkundig toezicht en speciaal voor u opgestelde zorgplan, vormen de basis om u adequaat te ondersteunen bij uw verblijf. Het team staat klaar om u te ontvangen en de beste zorg te bieden tijdens uw verblijf.

Waarom Valuas Zorghotels?

Bij Valuas Zorghotels doen wij er alles aan om uw tijdelijke verblijf in te richten naar uw wensen en behoeftes. Op diverse locaties kunt u bij ons veilig en comfortabel aansterken  en verblijven. Wij bieden de zorg die nodig is voor onze gasten. Daarnaast kunt u fysiotherapie krijgen en is er een huisarts beschikbaar. Zo doen wij ons best om het als thuis te laten voelen tijdens uw tijdelijke verblijf.

Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken om langs te komen op een van onze locaties. Wij geven u graag een rondleiding door het zorghotel en laten u graag een van de sfeervol ingerichte hotelkamers zien. Ondertussen kunt u al uw vragen aan ons stellen.

Wilt u direct een voorlopige reservering aanvragen? Dan nemen wij graag de mogelijkheden en de kosten met u door en kunnen wij een optionele reservering plaatsen zonder verdere verplichtingen. Op deze manier bent u verzekerd van een kamer. 

Een deel van de kosten in het zorghotel worden vergoed.