Palliatieve zorg

In onze Valuas Zorghotels bieden wij onder andere Palliatieve Zorg. Palliatieve Zorg is zorg die gegeven wordt wanneer er geen genezing meer mogelijk is; als iemand is uitbehandeld. Liefdevolle zorg en comfort in een fijne omgeving zijn dan van groot belang. Soms kan dat thuis maar, soms is dit ook niet mogelijk. Dan is een verblijf in een Valuas Zorghotel een mooi en waardig alternatief.

Uw naaste kan in een Valuas Zorghotel alle zorg krijgen die nodig is zoals verpleging en geneeskundige zorg en medicatie die gericht is op comfort. 

Uw naaste verblijft op een van onze prachtige locaties en bezoek is dag en nacht welkom. We maken graag ruimte voor de wijze waarop u en uw naasten deze fase van het leven willen inrichten.

Onze locaties

Landgoed Groot Bijstervelt Oirschot

Residence Haganum Den Haag

Het Witte Huis Oegstgeest

Boarnsterhim State Aldeboarn

Landgoed De Wulperhorst Zeist

Wat houdt palliatieve verblijf bij Valuas Zorghotels in?

Het doel van palliatieve zorg is om de kwaliteit van leven te behouden in een situatie die we met veel comfort inrichten. Palliatieve zorg gaat over het bieden van lichamelijk, psychisch en geestelijk comfort. Ook het ondersteunen van naasten is een belangrijk onderdeel van palliatieve zorg.

Palliatieve zorg in de laatste levensfase

Palliatieve zorg is er in de laatste levensfase. Uw behandelend arts heeft vastgesteld dat uw levensverwachting drie maanden of korter is. Het is waarschijnlijk dat de zorg die u nodig heeft toeneemt. Wij bieden in deze situatie dan de zorg en het verpleegkundig toezicht die u nodig heeft. De zorg in de laatste levensfase wordt ook wel palliatieve zorg genoemd. Het is zorg die gericht is op een zo comfortabel en waardig mogelijk levenseinde.

Welke zorg biedt Valuas Zorghotels?

Valuas zorghotels biedt 24 uur per dag zorg. Afhankelijk van de zorgvraag is dat wel of niet onder toezicht van een huisarts of specialist ouderengeneeskunde. Het verpleegkundig toezicht en speciaal voor u opgestelde zorgplan, vormen de basis om u adequaat te ondersteunen bij uw verblijf. Het team staat klaar om u te ontvangen en de beste zorg te bieden tijdens.

In de Valuas Zorghotels kunt u revalideren onder professionele begeleiding. Het zorghotel biedt diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf. Ouderen kunnen bij ons terecht voor een korte of langere logeerperiode. Het kan gaan om overbruggingszorg, herstelzorg, revalidatiezorg en respijtzorg.

Waarom Valuas Zorghotels?

Bij Valuas Zorghotels doen wij er alles aan om uw tijdelijke verblijf in te richten naar uw wensen en behoeftes. Op diverse locaties kunt u bij ons veilig en comfortabel verblijven. Wij bieden de zorg die nodig is voor onze gasten. Daarnaast kunt u fysiotherapie krijgen en is er een huisarts beschikbaar. Zo doen wij ons best om het als thuis te laten voelen tijdens uw tijdelijke verblijf.

Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken om langs te komen op een van onze locaties. Wij geven u graag een rondleiding door het zorghotel en laten u graag een van de sfeervol ingerichte hotelkamers zien. Ondertussen kunt u al uw vragen aan ons stellen.

Wilt u direct een voorlopige reservering aanvragen? Dan nemen wij graag de mogelijkheden en de kosten met u door en kunnen wij een optionele reservering plaatsen zonder verdere verplichtingen. Op deze manier bent u verzekerd van een kamer.