Respijtzorg

In onze Valuas Zorghotels bieden wij respijtzorg aan. Respijtzorg houdt in dat de zorg tijdelijk wordt overdragen. Door middel van respijtzorg kunt u als mantelzorger even tot rust komen terwijl uw naaste nog steeds de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. 

Uw naaste kan eenmalig verblijven in een zorghotel, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een periodiek verblijf.

In een Valuas Zorghotel kan uw naaste verschillende soorten zorg krijgen zoals verpleging, verzorging, geneeskundige zorg of paramedische zorg zoals fysiotherapie. Bovendien kan hij of zij dagelijks meedoen aan leuke activiteiten die op de locatie worden georganiseerd voor onze permanente bewoners.

Onze locaties

Landgoed Groot Bijstervelt Oirschot

Landgoed De Wulperhorst Zeist

Residence Haganum Den Haag

Het Witte Huis Oegstgeest

Boarnsterhim State Aldeboarn

Wat is een Valuas Zorghotel?

Een Valuas Zorghotel is een hotel waar men kan herstellen en de zorg krijgt die men nodig heeft weer fit worden. Als u na een ziekenhuisopname of operatie nog niet naar huis kan of wil omdat u hier nog niet klaar voor bent, kunt u terecht bij een van onze zorghotels. Ook is de thuissituatie soms niet ingericht op herstellen in uw eigen huis. Denk bijvoorbeeld aan trappen en drempels in uw woning.

Onze zorghotels bieden een zo breed mogelijk scala aan activiteiten aan, zowel op individuele als op collectieve basis. Onder andere worden er filmavonden georganiseerd en de feestdagen worden gevierd. Daarnaast worden er verschillende spelletjes gespeeld, geschilderd en gewandeld.

Welke zorg biedt Valuas Zorghotels?

Valuas Zorghotels biedt 24 uur per dag zorg. Afhankelijk van de zorgvraag is dat wel of niet onder toezicht van een huisarts of specialist ouderengeneeskunde. In veel gevallen is het verpleegkundig toezicht en het speciaal voor u opgestelde zorgplan, voldoende om u adequaat te ondersteunen bij het verzorgen van uw kind, partner, ouder of naaste. Het team staat klaar om u te ontvangen en u tijdens uw verblijf de beste zorg en service te bieden.

In de Valuas Zorghotels kunt u revalideren onder professionele begeleiding. Het zorghotel biedt diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf. Ouderen kunnen er terecht voor een korte of langere logeerperiode. Het kan gaan om overbruggingszorg, herstelzorg, revalidatiezorg en palliatieve zorg.

Waarom Valuas Zorghotels?

Bij Valuas Zorghotels doen wij er alles aan om uw tijdelijke verblijf in te richten naar uw wensen en behoeftes. Op diverse locaties kunt u bij ons veilig en comfortabel bij ons verblijven. Wij bieden de zorg die nodig is voor onze gasten. Daarnaast kunt u fysiotherapie krijgen en is er een huisarts beschikbaar. Zo doen wij ons best om het als thuis te laten voelen tijdens uw tijdelijke verblijf.

Plan uw rondleiding

Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken om langs te komen op een van onze locaties. Wij geven u graag een rondleiding door het zorghotel en laten u graag een van de sfeervol ingerichte hotelkamers zien. Ondertussen kunt u al uw vragen aan ons stellen.

Wilt u direct een voorlopige reservering aanvragen? Dan nemen wij graag de mogelijkheden en de kosten met u door en kunnen wij een optionele reservering plaatsen zonder verdere verplichtingen. Op deze manier bent u verzekerd van een kamer.