Vakantie in eigen land met 24-uurs zorg en service

Wilt u samen met uw partner of vriend(in) op vakantie én heeft u zorg nodig? Of gaat uw mantelzorger op vakantie en is er niemand die de zorg kan overnemen? Tijdelijk verblijf in één van onze luxe zorghotels biedt uitkomst!

Onze locaties

Landgoed Groot Bijstervelt Oirschot

Landgoed De Wulperhorst Zeist

Residece Haganum Den Haag

Verblijf in één van de Domus Valuas zorghotels

Wat houdt het in?
Het voelt écht als vakantie in eigen land. Aan service ontbreekt het niet en ook de benodigde zorg is 24 uur per dag aanwezig. Alles wordt eraan gedaan om u het naar uw zin te maken. Waarbij u kunt rekenen op: driemaal per dag verse maaltijden, samengesteld door een aanwezige (chef)kok en een dagelijks aan uw wensen aangepast activiteitenprogramma.

Waar kan ik terecht?
Domus Valuas beschikt over meerdere zorghotels verspreid over heel Nederland. Geniet bijvoorbeeld van de Friese Weilanden in Aldeboarn, Brabantse gezelligheid in Oirschot of de allure van de Amsterdamse grachten. Kiest u voor stad, strand en cultuur opsnuiven? Dan adviseren wij u Den Haag. Ook de prachtige bossen en nabijheid van de Utrechtse Heuvelrug in Zeist is mogelijk. Heeft u geen voorkeur wat betreft een locatie, ervaar dan één van onze nieuwste zorghotels in Warmond of Zwolle.

 

Wat zijn de kosten?
De kosten voor een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels is maatwerk en verschilt per locatie en kamertype. U zult in bijna alle gevallen een deel zelf moeten betalen. Neemt u contact met ons op voor het maken van een berekening. Belt u met onze adviseur via +31(0)85-1305767 of mail naar info@valuaszorghotels.nl

Geniet en rust, samen of alleen, op de mooiste locaties in Nederland.

Fijne zomer!