Informatie voor verwijzers

Valuas Zorghotels bieden verschillende zorgvormen: verblijf met indicatie wijkverpleging; ELV Laag Complex, ELV Hoog Complex, ELV Palliatief; Overbruggingszorg en Respijtzorg. Men kan per locatie het aanbod zien.

Gasten met een indicatie wijkverpleging dienen de verblijfskosten altijd zelf te betalen. Sommige verzekeraars vergoeden vanuit een AV-polis een deel van het verblijf en de servicekosten (waaronder nachtzorg).

Wij hebben een AGB-code, zijn aangesloten bij VECOZO en werken met diverse overdrachtssystemen zoals POINT.

Op de kaart

Aldeboarn Boarnsterhim State

Den Haag Residence Haganum

Zeist Landgoed Wulperhorst

Oirschot Landgoed Groot Bijstervelt

Het Witte Huis Oegstgeest

Ik was dolgelukkig dat mijn vrouw tijdelijk terecht kon in het zorghotel in Oirschot. Alle zorg die ze nodig had en de fysiotherapie was prima geregeld. En ik kon altijd blijven eten.

Partner van zorggast in Groot Bijstervelt
Marc staat u graag te woord.
Meer te weten komen over Valuas Zorghotels of een van onze locaties?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)85-1305767

  • Contactgegevens*

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas Zorghotels te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.