Informatie voor verzekeraars

Verzekerden kunnen in de Valuas Zorghotels terecht voor een tijdelijk verblijf. Dat kan met een indicatie voor wijkverpleging of een indicatie voor ELV (Eerstelijns Verblijf); Overbruggingszorg of Respijtzorg.

Sommige verzekeraars vergoeden vanuit een aanvullende polis een deel van de verblijfskosten wanneer iemand verblijft met een indicatie wijkverpleging.

De kosten kunt u binnenkort op onze site berekenen.

Op de kaart

Oegstgeest Het Witte Huis

Aldeboarn Boarnsterhim State

Den Haag Residence Haganum

Oirschot Landgoed Groot Bijstervelt

Zeist Landgoed Wulperhorst

Over Valuas Zorghotels

Valuas Zorghotels liggen op prachtige, vaak bosrijke locaties in Nederland. U kunt hier in een oase van rust werken aan uw herstel na een operatie of behandeling. De zorg en reactiveringsprogramma’s worden zorgvuldig afgestemd op uw vraag.

Wij geloven in de benadering van Positieve Gezondheid. Hierin ligt het kernpunt niet bij ziekte maar bij de mens zelf, bij zijn veerkracht en bij wat het leven betekenisvol maakt. Valuas wil mensen sterker maken om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te houden.

Herstel en ondersteuning

Volwassenen kunnen bij ons terecht voor een korte of langere herstelperiode. De meeste gasten komen herstellen na een operatie of behandeling. In veel gevallen is de thuissituatie onvoldoende geschikt om deze eerste herstelfase goed door te komen. In een Valuas Zorghotel kan men oefenen en revalideren onder professionele begeleiding. Tijdens uw verblijf hebben wij ook oog voor emotionele en sociale ondersteuning.

Kosten

De kosten voor een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels kunt uitrekenen met onze berekenmodule. De dagprijs is een indicatie. Deze is afhankelijk van uw kamerkeuze en de vergoeding van uw zorgverzekeraar. Naast de vergoeding voor zorg en soms een deel van het verblijf, zal er altijd een deel zijn wat u zelf moet betalen. In sommige gevallen is het te ingewikkeld om dit via de berekenmodule helder te krijgen. Dan is telefonisch overleg om inzicht te krijgen in uw situatie en vraag het beste. Zodra we alle informatie hebben maken we een definitieve berekening. Belt u met onze adviseur via +31(0)85-1305767 of mail naar info@valuaszorghotels.nl

Wij zetten altijd een stap verder.

Valuas Zorghotels
John staat u graag te woord.
Meer te weten komen over Valuas Zorghotels of een van onze locaties?
Wij staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)85-1305767

  • Contactgegevens*