Op vakantie met de beste zorg

Wilt u samen met uw partner of vriend(in) deze zomer op vakantie? Maar heeft u zorg nodig? Of gaat uw mantelzorger op vakantie of wilt u uw mantelzorger ontlasten tijdens de zomermaanden? Komt u dan verblijven in een van onze Valuas Zorghotels! Geniet van de Friese Weilanden, de Brabantse gezelligheid, de groene bossen van Zeist of de stad, strand in en nabij Den Haag.

In onze Valuas Zorghotels kunt u verblijven met hoogwaardige 24-uurs zorg en service. Lees hieronder meer over onze hotels en neem gerust contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden voor uw verblijf te bespreken.

Zorghotel Groot Bijstervelt Oirschot

Zorghotel de Wulperhorst Zeist

Zorghotel Boarnsterhim Aldeboarn

Zorghotel Residence Haganum Den Haag

Wilt u er deze zomer even tussen uit?

De friese weilanden in Aldeboarn

Deze gemoderniseerde zorgboerderij heeft vier kamers voor tijdelijke zorg. In de ruime tuin van Boarnsterhim State kunt u genieten van de Friese landschappen met schapen en kippen in de wei. Op ons terras aan de zonzijde is het goed vertoeven. Heerlijke verse maaltijden worden verzorgd en tevens is het mogelijk om de omgeving te verkennen met onze duo fiets.

U kunt bij ons verblijven na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname tot u voldoende hersteld bent om weer naar huis te gaan. Maar ook om er even tussenuit te zijn in de zomer of om uw mantelzorger tijdelijk te ontlasten. Ons deskundig team van verpleegkundigen en verzorgenden verlenen 24-uurs zorg. Indien mogelijk blijft de eigen huisarts uw behandelend arts, anders kan de zorg worden overgenomen door onze huisarts.

Lees meer over Zorghotel Boarnsterhim State

“Ik voelde mij hier gelijk op mijn gemak, bedankt voor de gezelligheid, warmte en goede zorg!’

In Boarnsterhim State verblijft u op basis van volpension.

Brabantse gezelligheid in Oirschot

Valuas Zorghotel Groot Bijstervelt is gelegen op het gelijknamige landgoed in het Brabantse Oirschot. De locatie bevindt zich op 15 minuten rijafstand van Eindhoven en Tilburg. Zorghotel Groot Bijstervelt biedt tijdelijk verblijf met hoogwaardige zorg en service. Er zijn 35 sfeervol en comfortabel ingerichte zorghotelkamers voor onder andere herstelzorg, eerstelijns verblijf en respijtzorg.

Wilt u er even tussenuit deze zomer? Zoek dan de Brabantse gezelligheid op. Op het landgoed bevindt zich naast het restaurant met terras tevens een kapel waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd. Geniet van het park of neem deel aan een van de geboden activiteiten. Uw vrienden en familie zijn ook van harte welkom samen met u te eten.

Lees meer over Zorghotel Groot Bijstervelt

“Ik verlengde mijn verblijf met een paar daagjes extra,
omdat ik het hier zo fijn vond!’

In Groot Bijstervelt verblijft u op basis van volpension.

De groene bossen van Zeist

In mei 2021 opende Landgoed De Wulperhorst haar deuren en heeft sindsdien vele blije gasten mogen ontvangen. Zorghotel De Wulperhorst heeft 19 luxe hotelkamers voor onder andere revalidatie en tijdelijk (herstel)verblijf gerealiseerd. De locatie ligt te midden van de bossen en velden van het Utrechts Landschap en is tegelijkertijd dichtbij de ziekenhuizen in Zeist, Utrecht en Amersfoort.

Geniet de zomer ook van de bosrijke omgeving en het eten en drinken op het terras in de zon. Meldt u aan voor diverse activiteiten op het landgoed of lees in alle rust een boek. Het kan allemaal op Landgoed De Wulperhorst!

Lees meer over Zorghotel de Wulperhorst

“Ervaar de rust, luxe en ruimte op het prachtige landgoed.’


In De Wulperhorst verblijft u op basis van volpension.

Strand, stad en cultuur in Den Haag

Residence Haganum ligt in het Haagse Zeeheldenkwartier en biedt een (tijdelijk) thuis aan ouderen die hoogwaardige zorg en service verlangen. Deze kleinschalige stads locatie beschikt over 18 appartementen voor permanente bewoning en 10 zorghotelkamers voor tijdelijk verblijf. Het team van Residence Haganum staat dicht bij de bewoners en gasten. De locatie beschikt over een heerlijke stadstuin aan de zonzijde waar het genieten is op het terras of in de tuin voor gasten met groene vingers! Wilt u deze zomer genieten van de stad, cultuur en de mooie Nederlandse duinen en het strand? Boek dan uw kamer in Zorghotel Residence Haganum. Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen.

Lees meer over Zorghotel Residence Haganum

“Ervaar de kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht.’

In Residence Haganum verblijft u op basis van volpension.

Bereken de prijs voor uw verblijf

Daar zit ik dan in jullie/mijn mooie kamer. Met behulp van jullie zorgzaamheid en persoonlijkheid, schijnt de zon weer in mijn hart. Het zorghotel was voor mij werkelijk een ontzorghotel. Dank jullie wel!

Gast Zorghotel De Wulperhorst
Wij staan u graag te woord
Wilt u deze zomer verblijven in een van onze zorghotels?
Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Geniet van de mooiste hotels met zorg in Nederland Geniet, rust, samen of alleen

  • Contactgegevens*